22+ Mechanische Ventilatie Buva Q-Stream

22+ Mechanische Ventilatie Buva Q-Stream. De q is de nieuwe generatie mechanische ventilatie. Betrouwbare ventilatiebox met laagste prijsgarantie.

Buva Homecare Systemen Buvahomecaresystemen Op Pinterest
Buva Homecare Systemen Buvahomecaresystemen Op Pinterest from i.pinimg.com
Het ventilatiesysteem zit aangesloten op kanalen. Ventilatie met mechanische luchtafvoer zorgt voor gezonde schone lucht in huis. De kanalen lopen door het huis en komen uit in de ruimte die geventileerd moet worden.

Sinds de introductie van het buva vital air system, een ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer en mechanische afvoer, zijn er meerdere vital air system varianten geïntroduceerd.

Dankzij de variatie in types en prijs is er een buva ventilatie product geschikt voor iedere woning. Dat kan door roosters en ramen open te zetten, maar ook door middel van mechanische ventilatie. Met de toevoeging van vraaggestuurde ventilatie wordt er automatisch geventileerd op basis van co 2 , en/of vocht en aanwezigheid. Met meer dan 15 jaar ervaring in mechanische ventilaties kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing vinden en het juiste advies geven.


Post a Comment

0 Comments